Quattro® caravan mover serie

Image

Motor movers kunnen op 2 verschillende manieren op het wiel van de caravan of aanhanger worden vastgezet.

Handmatig vastklikken - waarbij je een handsleutel gebruikt om vast te klikken.

De andere manier is automatisch inschakelen - waarbij je de afstandsbediening van de caravan movers

gebruikt om automatisch vastklikt.

Handmatig inschakelbare caravan movers

Onze handmatige inschakelverplaatsers (kruisverplaatsing) passen op caravans met één of twee assen en worden geleverd met een toonaangevende garantie van 7 jaar!

Quattro® Titanium

Onze Quattro Titanium caravan mover is een legende. Uitgeroepen tot de 'beste caravan mover 2022' door het tijdschrift Practical Caravan. De EGO400 is opgefrist met vernieuwde elektronica en een nieuw kleurenschema. De Titanium handmatige engage mover is de perfecte manier om uw caravan te manoeuvreren. Hij is uitgerust met de traditionele Basic Handset voor een probleemloze en veilige besturing van de caravan.

Image

Quattro® Rhodium

Onze Quattro Rhodium caravan mover heeft een uniek dubbel rolontwerp dat meer koppel, kracht, controle en veiligheid biedt dan elke andere mover op de markt. Deze kan gebruikt worden met onze Smart Handset, die een ongeëvenaarde wendbaarheid en gebruiksgemak biedt die je ooit met een caravan mover hebt ervaren, en met onze Basic Handset.

Image

Auto inschakeling caravan motor movers

Maak het manoeuvreren met je caravan nog gemakkelijker met onze automatische inschakelverplaatsers. Ze passen allemaal op zowel enkel- als dubbelassige caravans en worden geleverd met een toonaangevende garantie van 7 jaar!

Quattro® Diamond

Ons vlaggenschip, de Quattro Diamond caravan mover, heeft een automatisch ingeschakelde Wisper-motor. Het unieke ontwerp met twee rollen biedt meer koppel, kracht, controle en veiligheid dan elke andere mover op de markt. Dit gecombineerd met onze Smart Handset die een ongeëvenaarde wendbaarheid en gebruiksgemak biedt die je ooit met een caravan mover hebt ervaren.

Image

Quattro® Platinum

Onze Quattro Platinum caravan mover biedt je de legendarische betrouwbaarheid van onze Quattro Titanium mover, maar dan zonder het handwerk. Deze versie heeft een automatisch inschakelsysteem, wat betekent dat de dagen van bukken om de inschakelhendel te gebruiken tot het verleden behoren. Leun achterover en ontspan terwijl je je caravan bedient met onze marktleidende Smart Handset of de traditionele Basic handset.

Image

Welke mover is het beste voor jou?

Als je niet zeker weet welke movers geschikt zijn voor jou of als je vragen hebt, kun je ons team bellen!

Camper & Caravan Parts B.V.
Boezemweg 51 2641 KG Pijnacker
T: 085-0804600 F: 015-3697610
E-mail : sales@cencparts.com
KvK-nr. 71316558
BTW-nr. NL8586667553B01

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!