7 redenen waarom
de Quattro caravan mover serie de beste op de markt is

Landelijk netwerk van ingenieurs

Ondersteuning - overal

Ons landelijke ondersteuningsnetwerk betekent dat je nooit ver weg bent van een lid van ons deskundige team om je te helpen met ondersteuning en montage en alles daar tussenin.

Image


5 star customer feedback

Image

Onafhankelijk gecontroleerd en trots!

We weten dat de behoeften van onze klanten op de eerste plaats komen. Ons team is er trots op een 5 sterren feedbackrating te hebben op Trustpilot, een perfect voorbeeld van onze toewijding aan onze klanten.

Gemakkelijk te gebruiken caravan movers

Eenvoudig, veilig en werkt voor jou

Quattro's toonaangevende handset en elektronica voor caravan mover maakt het gebruik ongelofelijk eenvoudig. Het duidelijke en eenvoudige scherm laat je alles zien wat je moet weten, terwijl de gebruiksvriendelijke joystick je met gemak door de opties laat navigeren. Er is ook live diagnostische feedback om je het handset signaal, de handset en de vrijetijdsaccu status te laten zien, zodat je alle informatie die je nodig hebt en meer binnen handbereik hebt.

Image

Passen op caravans met enkele of dubbele as

Image

Flexibiliteit dankzij onze slimme elektronica.

Onze ongelooflijk veelzijdige Quattro motor movers zijn verkrijgbaar voor zowel enkel- als dubbelassige caravans, aanhangers en vouwwagens. Quattro caravan movers zijn verkrijgbaar met handmatige of automatische inschakeling. De geavanceerde technologie maakt het ook mogelijk om een twee-mover systeem effectief te gebruiken op een twee-assige caravan. De technologie stopt daar niet, Quattro groeit mee met je behoeften zodat je kunt upgraden van een twee- naar een viermotorig systeem.

Ongelooflijk lichte caravan movers

Het maximale uit uw laadvermogen halen

De Quattro caravan movers zijn tot 15% lichter dan andere toonaangevende merken. Zo heb je meer controle over je laadvermogen en kun je meer persoonlijke spullen inpakken.

Image

Leistungsstarke Caravan Mover

Image

Quattro heeft de kracht!

25% krachtiger dan andere toonaangevende fabrikanten. De Quattro movers bieden ongeëvenaarde grip op grind, gras en asfalt, zelfs als het nat is! Hellingen zijn ook een makkie dankzij de krachtige Quattro motoren.

7 jaar garantie

Ons vertrouwen is uw gemoedsrust

We weten dat we een fantastisch marktleidend product hebben gemaakt en om te laten zien dat we daarin geloven, bieden we een marktleidende garantie. 7 jaar garantie op onderdelen en arbeid wanneer u uw Quattro mover registreert.

Image

Ontdek het assortiment

Vind je dichtstbijzijnde verkooppunt

Camper & Caravan Parts B.V.
Boezemweg 51 2641 KG Pijnacker
T: 085-0804600 F: 015-3697610
E-mail : sales@cencparts.com
KvK-nr. 71316558
BTW-nr. NL8586667553B01

Altijd op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en acties!